Novela zákona o kolektívnom vyjednávaní - Mičudová, Tatiana
Dňa 1. februára 1991 nadobudol účinnosť zákon č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní. Do roku 2009 tento zákon prešiel viacerými novelami. Informácia o najdôležitejších zmenách.