Manažment rozpočtovania regionálnych rozvojových projektov z fondov EÚ pre mestá a obce - Kiseľáková, Dana
Priority, ktoré vychádzajú z programov hospodárskeho a sociálneho rozvoja každej územnej samosprávnej jednotky. Príprava žiadosti o nenávratný finančný príspevok. Všeobecné podmienky pre rozpočtovanie a financovanie rozvojových projektov v rámci ROP. Programový manuál.