Prehľad peňažných tokov (Statement of Cash Flows) - Šlosárová, Anna
Prehľad peňažných tokov, ktorý zostavujú podnikateľské účtovné jednotky. Podstata prehľadu peňažných tokov, analýza právnej úpravy prehľadu peňažných tokov zostavovaného podnikateľskou účtovnou jednotkou. Výklad pojmov metóda zostavovania prehľadu peňažných tokov a obsahu jednotlivých položiek pri použití príslušnej metódy vykázania peňažných tokov. Komplexnný príklad zostavenia prehľadu peňažných tokov.