Zmeny štruktúry poľnohospodárskych podnikov a formy ich kooperácie v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Tendencie v kooperácii poľnohospodárskych podnikov v zahraničí. Formy podnikania a zmeny štruktúry v slovenských poľnohospodárskych podnikoch. Formy kooperácie poľnohospodárskych podnikov v Slovenskej republike. Vertikálna, horizontálna a sieťová kooperácia. Výsledky hospodárenia právnických a fyzických osôb v poľnohospodárskych podnikoch.