Efektívnosť a optimalizácia procesu decentralizácie verejných financií v podmienkach SR - Kozovský, Dušan
Fiškálna decentralizácia ako organická súčasť reformy riadenia verejných financií a reformy verejnej správy v podmienkach SR. Realizácia fiškálnej decentralizácie od roku 2005. Predpoklad vývoja pre roky 2011 a 2012.