Tiché spoločenstvo ako ďalší zdroj financovania - Pauličková, Alena
Tiché spoločenstvo ako ďalší zdroj financovania. Zmluva o tichom spoločenstve. Vznik a zánik účasti tichého spoločníka na tichej spoločnosti. Ilustračné príklady.