O možno prvých postmoderných voľbách na Slovensku alebo prečo sa zmena nemôže stať zmenou - Škvrnda, František
Parlamentné voľby na Slovensku v roku 2010. Politické strany v novej Národnej rade SR. Charakteristika výsledkov volieb v duchu postmoderny.