Zákon o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov
Úplné znenie zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v znení ďalších aktualizovaných zákonov. Posledná aktualizácia - č. 136/2010 Z.z.