Komentár k úplnému zneniu zákona o správe daní a poplatkov - Benčík, Patrik
Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov je základný procesný daňový zákon upravujúci správu daní a daňové konanie. Od začiatku daňovej reformy boli daňové zákony nahradené novými právnymi normami, avšak procesný predpis - zákon o správe daní a poplatkov - má stále pôvodné číselné označenie. Komentár k jednotlivým paragrafom uvedeného zákona.