Nový zákon o obaloch a obce - Gašparíková, Božena
Informácia o prijatí nového zákona o obaloch č. 119/2010 a o zmene a doplnení zákona č. 223/2001 Z.z. o odpadoch, ktorý nadobudol účinnosť 1. mája 2010.