Majetok neurčený na zabezpečenie príjmov v účtovníctve ROPO a obcí - Kršeková, Marianna
Majetok neurčený na zabezpečenie príjmov je upravený v medzinárodnom účtovnom štandarde pre verejný sektor IPSAS 21 Zníženie hodnoty majetku neurčeného na zabezpečenie príjmov (Impairment of Non-Cash Generating Assets).