Pravidlá hospodárenia s verejnými prostriedkami ROPO a obcí - Veverková, Ingrid
Právne normy, ktoré upravujú finančné hospodárenie obcí, rozpočtových organizácií a príspevkových organizácií. Pravidlá používania verejných prostriedkov podľa zákona 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a zákona 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy.