Vývoj nominálnych a reálnych úrokových sadzieb v SR - Fabová, Ľudmila
Vývoj nominálnych a reálnych úrokových sadzieb krátkodobých vkladov a krátkodobých úverov v Slovenskej republike od roku 2000 do roku 2009.