Aktivita versus pasivita vybraných centrálních bank - Hájková, Radka
Sledovanie aktivity a pasivity centrálnych bánk ČNB, ECB a FED z pohľadu zmien charakteru monetárnej politiky. Analýza inflácie a hospodárskeho rastu na základe Taylorovho pravidla.