Pracovnoprávne postavenie zamestnancov v samospráve - Thurzová, Marta
Právomoc a spôsob zakladania pracovného pomeru. Špecifiká obsadzovania funkcií v samospráve. Funkcie obsadzované voľbou a vymenovaním. Profesionalita zamestnanca verejnej správy.