Spôsobilosť procesu úpravy úžitkovej vody vzhľadom k vybranému faktoru - Janiga, Ivan
Vodivosť ako jeden zo znakov kvality vody. Testy zhody pre spojité rozdelenia. Indexy spôsobilosti. Johnsonová transformácia procesu pre vodivosť.