Prognózovanie vývoja nových objednávok v priemyselnej výrobe SR - Juriová, Jana
Možnosti získania skorých informácií o očakávanom ekonomickom vývoji v odvetví priemyslu. Konjunkturálne prieskumy. Ekonometrický model s korekčným členom. Latentná premenná. Prognostická aplikácia modelu.