Vůdcovství v transparentním světě - Meyer, Christopher
Externalita ako pojem, ktorý ekonómovia používajú, keď hovoria o vedľajších účinkoch podnikateľskej aktivity. Príklady pozitívnych reakcií firiem na externality. Externality - rozsah činnosti spoločnosti, merateľnosť, citlivosť na nepriaznivé účinky. Zodpovednosť korporácií. Spoločenská zodpovednosť za stav a vývoj sveta.