Konferencia inovačný proces v e-learningu - Rakovská, Eva, 1963-
Inovačný proces v e-learningu, IV. vedecká medzinárodná konferencia konaná dňa 11.marca 2010 pod záštitou rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave Dr.h.c. prof. Ing. Rudolfa Siváka, PhD.