Hradecké ekonomické dni 2010 - ekonomický rozvoj a management regióniov - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Výsledky medzinárodnej vedeckej konferencie konanej 2.- 3. februára 2010, ktorú usporiadala Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v Hradci Králové.