Kamenným predajniam konkurujú nižšou cenou - Balcová, Kamila
Portfólio tovarov, ktoré si v súčasnosti môže slovenský zákazník kúpiť na internete, je stále širšie. Parfumy patria k tovarom, ktoré zaznamenávajú v internetových predajniach zaujímavé medziročné nárasty predaja.