Variabilita leteckých spojení Bratislavy - Grenčíková, Jana
Zhodnotenie stability a aktuálnosti letov letiska M. R. Štefánika v Bratislave z priestorového a časového hľadiska. Letecká infraštruktúra bola analyzovaná za obdobie rokov 2003-2009.