Reštrukturalizácia ako metóda ozdravenia podniku v krízových časoch - Daniel, Peter
Reštrukturalizácia ako právny a ekonomický pojem. Základné znaky reštrukturalizácie ako procesu oddlženia a uspokojenia veriteľov. Typy úpadkových a ozdravných konaní. Kedy je vhodné podnik reštrukturalizovať. Otázka, či majú veriteľské reštrukturalizácie pre banky význam.