Odkaz Grécka celému svetu - Izakovič, Ondrej
Médiá žijú finančnou krízou, ktorou vďaka Grécku prechádza celá Európa. Novinári, ekonómovia, politici, ale aj obyčajní ľudia vedú debaty o tom, či poskytnúť Grécku pôžičku alebo nie. Skutočnosť je taká, že sme sa ocitli na hrane, kedy sa v rámci celej Európy musíme zamýšľať, čo ďalej a akou cestou ísť, aby sme sa z danej situácie bezbolestne dostali a aby sa podobné udalosti neopakovali.