Ako stanoviť a riadiť náklady zákazníckych preferencií? - Potkány, Marek
Spokojnosť zákazníka je pre každú firmu tou najvyššou odmenou a zároveň aj kľúčom, ktorý dokáže zvyšovať jej konkurencieschopnosť a postavenie na trhu. Zákaznícke preferencie, požiadavky a priority je možné zisťovať jednoduchým marketingovým prieskumom, ale určovanie nákladov zákazníckych preferencií prostredníctvom vhodnej metodiky kalkulácie a ich riadenie je o niečo náročnejšie. Kalkulácia cieľových nákladov. Prípadová štúdia.