Ako sa správne dorozumieť - Horáková, Dana
Schopnosť komunikovať a miera úspechu. Komunikácia a dorozumievanie sa s ostatnými. Vývoj komunikácie medzi zainteresovanými stranami. Problémy v komunikácii a ich dôsledky. Silné stránky osobnosti.