Osvedčené recepty na reklamné texty - Škutková, Jana
Reklamné texty a majstri reklamy. Úspešné odovzdanie posolstva reklamy. Vytvorenie pozornosti. Titulky pre e-mail marketing a pre tlačenú reklamu. Nasmerovanie komunikácie so zákazníkom postupnými krokmi k objednávke.