Viete sa vrátiť ku klientom? - Nosek, Jiří
Rozdelenie klientov do troch základných skupín. Reakcie klientov na obchodné ponuky. Schopnosti obchodných zástupcov. Správna komunikácia a dohodnutie obchodného stretnutia. Kontakty a odporúčania klientov.