Ako spoznať budúcnosť (a budúceho zákazníka) - Hlubina, Palo
Využívanie biznis analytiky na zistenie odpovedí na otázky, týkajúce sa správania zákazníkov. Príklady biznis analytiky a využívania predikcie v banke, v poisťovníctve, v internetovom kníhkupectve.