Započítanie pohľadávok v obchodno-záväzkových vzťahoch - Bystrická-Kubovčáková, Katarína
Vzájomné postavenie veriteľa a dlžníka. Uplatňovanie a spôsoby započítania pohľadávok. Zánik záväzkov a dohoda medzi zmluvnými stranami. Obchodno-právne vzťahy. Všeobecná právna úprava Obchodného a Občianskeho zákonníka.