Kalkulačné členenie nákladov - Teplická, Katarína
Princíp kalkulačného členenia nákladov. Rozdelenie nákladov na priame a nepriame náklady. Stanovenie kalkulácii. Sortimentná analýza. Rentabilita nákladov a tržieb. Význam členenia nákladov.