Penelope Maddyová medzi realizmom a naturalizmom - Kvasz, Ladislav
Realizmus vo filozofii matematiky. Historický kontext Maddyovej argumentácie matematického realizmu. Matematika v plnej historickej komplexnosti. Alternatívne princípy v súčasnej teórii matematiky.