Prognóza efektov revízie Spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie na úrovni poľnohospodárstva SR - Uhrinčaťová, Eva
Predstavenie aplikácie jedného z nástrojov ex ante hodnotenia dopadov agrárnych politík. Prostredníctvom modelu vypočítateľnej všeobecnej rovnováhy, určeného na analýzu politík a vývoja makroukazovateľov v oblasti poľnohospodárstva autorka identifikuje a simuluje ekonomické dôsledky pod vplyvom variantných scenárov dotačných politík pre časový horizont do roku 2015.