Kritika transhumanistickej kritiky Friedricha Nietzscheho - Odorčák, Juraj
Moderné myslenie podľa transhumanizmu. Historicko-reflexívne línie filozofického myslenia. Posúdenie oprávnenosti kritiky, ktorú voči Nietzschemu transhumanizmus vznáša.