Pravidlá hospodárenia s verejnými prostriedkami ROPO a obcí - Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Povinnosti obcí, VÚC, rozpočtových a príspevkových organizácií nakladajúcich s verejnými prostriedkami zo zahraničia.