Využitie verejno-súkromných partnerstiev v praxi obcí - Kozovský, Dušan
Postup pri príprave a realizácii PPP projektu. Možné riziká PPP projektov a ich riadenie. Demonštratívny prehľad kategorizácie rizík PPP projektov podľa Ministerstva financií SR. Alokácia rizika medzi súkromný a verejný sektor.