K čemu potřebujeme ve firmách Engagement ? - Čápová, Štěpánka
Engagement - označuje sa tým angažovanosť v práci aj v mimopracovnej činnosti. Myslí sa tým plné a aktívne zapojenie sa v práci i v mimopracovnej aktivite. Je to niečo, čo človek robí rád a s plným nasadením, pretože je tým zaujatý a teší sa z toho. V tom prípade človek podáva najvyšší výkon, akého je schopný. Skúsenosti Gallup Institut.