Komparace daňového zatížení poplatníka dosahujícího příjmu ze závislé činnosti v letech 2007, 2008 a 2009 - Brychta, Karel
Daňová záťaž vo vybraných skupinách poplatníkov dosahujúcich príjem zo závislej činnosti a funkčných pôžitkov. Porovnanie daňovej záťaže s prihliadnutím na členstvo Českej republiky v Európskej únii. Analýzy a modely porovnania.