Skončenie pracovného pomeru po ostatnej novele Zákonníka práce - Thurzová, Marta
Spôsoby skončenia pracovného pomeru upravené v Zákonníku práce. Dohoda o skončení pracovného pomeru. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej lehote. Výpoveď. Výpoveď zo strany zamestnávateľa. Nadbytočnosť zamestnanca. Strata spôsobilosti vykonávať doterajšie zamestnanie v dôsledku nepriaznivého zdravotného stavu. Porušenie pracovnej disciplíny. Zákaz výpovede. Výpoveď daná zamestnancom. Príklady z praxe. Pokračovanie článku v ďalšom čísle.