Zaměstnanci ocení, když jim firma umožní řešit osobní problémy - Kazdová, Alena
Stále rastúci tlak na výkonnosť zamestnancov sa odráža v osobnom živote ľudí a prehlbuje problémy, ktoré zamestnanci riešia v rodine, v partnerských vzťahoch, pri výchove detí alebo v medziľudských vzťahoch na pracovisku. Rozumní zamestnávatelia, ktorí chcú pomôcť zamestnancom, aby si zachovali kvalitu života, dobrú psychickú kondíciu, zdravie a výkonnosť, ponúkajú svojim ľuďom konzultačnú službu Employee Assistance.