Rozvoj malého a stredného podnikania v Slovenskej republike - Bondareva, Irina
Monitoring podnikateľského prostredia na Slovensku. Tendencie rozvoja malého a stredného podnikania v období rokov 2004 - 2009. Daňová reforma a transparentnosť pravidiel poskytovania štátnej pomoci. Makroekonomická a politická situácia v SR a jej vplyv na rozvoj MSP.