Nejčastější chyby v motivaci zaměstnanců - Urban, Jan
Podcenenie významu motivácie zamestnancov vedie k priamej strate produktivity. Rovnaký dopad má manažérske konanie, ktoré zamestnancov demotivuje, alebo ktoré ho vedie ku chovaniu, ktoré nie je v záujme organizácie.