Systém a realizácia finančnej kontroly po novele zákona o finančnej kontrole a vnútornom audite - Veverková, Ingrid
Zákon č. 502/2001 Z.z. o fiančnej kontrole a vnútornom audite novelizovaný zákonom č. 264/2008 Z.z. s účinnosťou od 1.8.2008. Finančná kontrola po novele zákona. Ciele finančnej kontroly v podmienkach územnej samosprávy. Predbežná finančná kontrola. Priebežná finančná kontrola. Následná finančná kontrola. Právomoci a povinnosti zamestnancov kontrolného orgánu. Povinnosti kontrolovaného subjektu