Indikátory klasického cyklu pre priemysel SR - Kľúčik, Miroslav
Tvorba kompozitných cyklických indikátorov vývoja priemyslu na Slovensku. Klasický cyklus. Analýza bodov obratu. Kompozitné indikátory. Predstihový indikátor.