New Trends in Customer relationship management and their application in slovak enterprises - Lendel, Viliam
Obsahové vymedzenie CRM v odbornej ekonomickej literatúre. Prehľad nových trendov v CRM (mobile CRM, social CRM, customer data management, electronic CRM).