Duálne zobrazovanie - povinnosť miest, obcí a ich rozpočtových a príspevkových organizácií - Mrva, Jaroslav
Duálne zobrazovanie cien, platieb a iných peňažných hodnôt. Cieľ duálneho zobrazovania. Platná legislatíva. Oslobodenie od duálneho zobrazovania. Povinnosti vyplývajúce z vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR o podrobnostiach duálneho zobrazovania. Monitoring vývoja cien. Aktuálne úlohy miest a obcí.