Aktuálne otázky bankového sektora u nás a vo svete - Tkáčová, Daniela, 1954-
Prejavy finančnej krízy v slovenskom bankovom sektore v prvom polroku 2009. Interakcia medzi ekonomikou a bankovým sektorom. Rizikové aktíva v bilanciách komerčných bánk. Opatrenia systému ochrany vkladov. Regulácia bankového sektora.