Pravidelné hodnocení je motivující rituál - Kalenda, Vratislav
K čomu je potrebné vo firme robiť hodnotenia, prečo hodnotenie zavádzať ako systém. Hodnota zamestnanca, výkonnosť. Ako vytvoriť systém talent manažmentu. Kľúčom k rozvoju talentov je správne nastavený a uskutočňovaný proces hodnotenia zamestnancov.