Value creation of European bank mengers and acquisitions in the 1998 - 2007 period - Teplý, Petr
Pohľad na zásadné zmeny v európskom bankovnícve za posledné dve dekády. Aktivity v oblasti fúzií a akvizícií v európskom bankovom sektore za roky 1998-2007.