Bonita bankového klienta a jej hodnotenie - Pilch, Ctibor, 1957-
Hodnotenie finančného zdravia podniku. Modely založené na kvantitatívnych metódach. Metóda jednorozmernej a viacrozmernej diskriminačnej analýzy. Metóda bodového hodnotenia. Viacrozmerné modely hodnotenia.